Stiri Acvile

CE U16F - Divizia B: Prima victorie pentru România

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.08.2013

România a obținut prima victorie la Campionatul European U16 feminin - Divizia B din Portugalia. elevele Suzanei Onaca a trecut de Irlanda cu scorul de 82-49.

Partida a avut parte de două părți diametral opuse. În prima s-a jucat de la egal la egal, irlandezele având inițiativa pe tabela de marcaj la încheierea primei secvențe de joc, scor 22-18. Din sfertul al 2-lea, România a pus stăpânire pe joc și a preluat definitiv inițiativa pe tabela de marcaj. Totuși, la încheierea primei reprize scorul era echilibrat, 40-35 în favoarea României. Repriza a doua a consemnat o cu totul altă desfășurare. Tricolorele au controlat jocul la ambele panouri. Ele au realizat un parțial de 23-6 în actul al 3-lea, respectiv de 19-8 în ultimele zece minute de joc.

Iată statistica României:

Grație acestui rezultat, România a încheiat Grupa G pe locul al 2-lea și va continua turneul, cel mai probabil, în grupa 12-14. Joi (08.08), compatrioatele noastre au zi liberă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!