Stiri Acvile

CE U16F. România întâlnește Finlanda

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.08.2013

Lotul U16 feminin al României va disputa sâmbătă după amiază a doua partidă din cadrul Campionatului European U16 feminin Divizia B din Portigalia.

Selecționata antrenată de Suzana Onaca va întâlni Finlanda, într-un duel al învinselor din prima rundă. Cele două echipe sunt repartizate în Grupa B și au pierdut primul meci disputat la acest turneu. România a fost învinsă de Anglia cu 58 - 55, în timp ce nordicele au pierdut cu Luxemburg, 45 - 48.

Andreea Arsulesei a fost principala realizatoare a țării noastre în partida inaugurală. Jucătoarea legitimată la CSȘ Botoșani a terminat meciul cu Anglia cu 16 puncte, 9 recuperări și 2 capace.

Marianne Kalin a fost cea mai bună jucătoare a Finlandei în partida cu Luxemburg. Ea a terminat în double double, cu 13 puncte și 10 recuperări.

Componența lotului U16 feminin

Ultimul meci al României va avea loc pe data de 5 august, în compania Luxemburgului. Primele două clasate în grupă se califică în sferturile de finală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!