Stiri Acvile

CE U16F. România termină pe locul 14 în Divizia B

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.08.2013

Echipa națională de junioare sub 16 ani a României a pierdut și ultimul meci disputat la Campionatul European Divizia B.

Selecționata antrenată de Suzana Onaca a pierdut cu 46 - 61 (11-10, 14-4, 10-9, 26-23) partida cu Germania și a terminat pe ultima poziție în grupa K (locurile 12-14). Astfel România a terminat pe locul 14 în clasamentul general al competiției.

Ana Ferariu a fost, din nou, cea mai bună jucătoare a României. Jucătoarea legitimată la CSU Cuadripol Brașov a marcat 19 puncte, a recuperat 3 mingi și a pasat decisiv de 2 ori. 

Andreea Crețu a înscris 10 puncte și a recuperat 7 mingi, iar Raluca Matei a terminat cu 5 puncte și 9 recuperări.

Staff-ul României a folosit o rotație de nouă jucătoare. România a marcat 37% dintre aruncările de două puncte încercate și 14.3% (2/14) la cele de 3 puncte. Matei&Co au recuperat 43 mingi, cu 10 mai puține decât adversarele, și au pierdut posesia de 32 de ori. Germania a transformat aceste turnovers în 25 puncte și și-a permis 24 de recuperări ofensive din care au marcat 12 puncte.

România termină Campionatul European U16 feminin pe locul 14, cu un bilanț de o victorie și 6 înfrângeri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Alta performanta
    Alta performanta deosebita!!.Daca nu invingeam Irlanda in grupele din turul secund jucam pt locurile 15-19 . Ne-am deplasat degeaba in Potugalia...
    Ana Ferariu,jucatoare cu calitati deosebite, ar trebui sa-si reconsidere conceptia despre baschet. Indiferent de punctele marcate, cu procentaje foarte proaste de altfel, avand o medie de 7,3 TO pe meci, nu ajuti prea mult echipa

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!