Stiri Acvile

CE U16M - Divizia B: Programul României

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.08.2013

Echipa națională U16 masculin a României debutează joi (08.08) la Campionatul European - Divizia B de la Sarajevo (Bosnia-Herțegovina). În faza preliminară a competiției programul echipei conduse de către George Trif este următorul:

Data  Ora   Adversar
8 august   15:00   Anglia
10 august   16:00   Elveția
11 august   16:00   Irlanda
12 august   16:00   Slovenia

Dacă încheie pe una dintre primele două poziții în această grupă, România avansează la turneul 1-8. Dacă va fi pe 3 sau 4, atunci va continua în turneul 9-16, iar dacă se va clasa pe ultimul loc în faza preliminară atunci echipa României va continua evenimentul în turneul 17-22.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!