Stiri Acvile

CE U16M - Divizia B: Statisticile victoriei cu Elveția

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.08.2013

 

România a învins Elveția cu scorul de 88-58 în cadrul unui meci din faza preliminară a Campionatului European U16 masculin - Divizia B, de la Sarajevo. În cadrul acestei victorii, antrenorul George Trif a avut posibilitatea de a le oferi minute importante de joc tuturor elevilor săi.

Tricolorii au început în formula Kuti, Gheorghe, Engi-Rosenfeld, Berceanu și Cate. Pe parcurs, avantajat și de situația de pe tabela de marcaj, Trif a rulat întreg efectivul avut la dispoziție. Niciun jucător nu a petrecut mai mult de 21 minute în teren, cum niciunul n-a jucat mai puțin de 13 minute de joc.

În plus, România a avut 11 marcatori, 11 jucători care au punctat din acțiune, 11 jucători care au contribuit la recuperare și 11 jucători care și-au trecut în cont cel puțin o pasă decisivă. Au fost șapte jucători cu cel puțin o intercepție și tot atâția cu cel puțin 50% la aruncările din acțiune.

Statistica meciului:

- puncte: 88-58

- 2 puncte: 30/51 - 20/60
- procentaj: 59% - 33%
- 3 puncte: 6/19 - 4/13
- procentaj: 32% - 31%
- libere: 10/23 - 14/22
- procentaj: 44% - 64%

- recuperări: 47-37
- ofensive: 14-9
- defensive: 33-28

- pase decisive: 23-11
- intercepții: 10-9
- posesii pierdute: 16-22
- capace: 6-0
- faulturi: 26-19

- puncte pe contraatac: 28-9
- puncte după posesie pierdută de adversar: 18-8
- puncte după recuperare ofensivă: 7-5
- puncte rezerve: 29-13
- puncte din spațiul de trei secunde: 58-30

Stiatistica României:

Filmul meciului (play-by-play)

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Duke :

    Hai Romania!
    Sunteti fantastici....Unde este articolul pe care l-ati postat aseara si in care era si statistica jucatorilor? De ce nu mai este? Ati primit vreun ordin sa-l scoateti? E ceva in acea statistica ce deranjeaza platitorii de totalbaschet? Daca la inceput m-ati pacalit ca sunteti sau macar incercati sa fiti obiectivi, de ceva timp am inteles ca nu este asa, ci ca aveti niste interese de slujit. Si dupa cum arata titlurile voastre, probabil Mobitelco trage de sfori. Si, in caz ca nu v-ati prins, victoria categorica a fost tocmai pentru ca au jucat toti cei 12 jucatori (nu invers: ca au fost jucati toti pentru ca a permis scorul). Am si eu o curiozitate: voi urmariti meciurile astea sau va scrie altcineva articolele? Ca de scos vad ca vi le scoate....ca daca le-ati fi urmarit si daca ati fi studiat putin si statistica meciului (nu doar cum fac niste pusti pe marginea terenului: doar realizarile fantastice) in mod sigur ati fi observat ca in primul meci au jucat DOAR 7 jucatori (4 de baza si 3 rotiti). Alti 2 au intrat la final de meci, 5-6 minute, dupa ce au fost scosi Cate si Popa, iar alti 3 au jucat 1 minut. Probabil Trif nu si-a dat seama ca nu participa la un campionat national din Romania si ca nu este cu o echipa de club...a omis ca la un campionat european castiga cei ce stiu sa-si foloseasca toti cei 12 jucatori. Iar ai nostri sunt toti valorosi, chiar daca unii crapa de ciuda. Iar la meciul de ieri n-a fost nicio diferenta intre titulari si cei ce au venit de pe banca. Din pacate, in primul meci nu au fost bagati... E si asta o experienta pentru antrenori. Hai Romania!!!

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    chiar asa! Mamaliga lor!
    Da' ce reiesea asa de nasol pentru U-Mobitelco din statistici de le-o sters de pe site?!

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    statistica
    Adi, rezolva sa apara statistica te rog, ma irita afirmatiile astea legate de Mobitelco...
    Daca suntem asa grozavi la tras sfori, cum de nu am castigat campionatul

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    Răspuns
    Ne-au dispărut opt articole din cauza problemelor pe care le-am întâmpinat cu site-ul (care între timp s-au rezolvat, sper eu în proporție de 100%). Printre articolele care au dispărut e cronica meciului România vs Elveția la U16 și un articol cu jucătorii lituanieni aduși în probe la Pitești. Aceste articole (din vina mea) nu le-am salvat pe PC. Am refăcut articolul cu lituanienii, dar cronica nu am mai avut cum să o refac (dovadă, cred eu, stă numărul de articole pe care le-am scris în cursul serii de sâmbătă și duminica.

    Îmi admit greșeala, însă pentru cine mă crede pe cuvânt este o eroare umană și nu una în care am ceva de ascuns. Dacă e să vorbim de cele două cluburi nu cred că am favorizat sau avantajat Clujul în detrimentul Mureșului și nici invers. Dar aici vă las pe voi să mă judecați (se pare că pentru unii acest lucru e mai important decât temele pur baschetbalistice).

    Încă o dată, scuze pentru greșelile mele, dar mai ales pentru săptămâna asta extrem de grea pentru site-ul nostru. Sper să nu mai trecem vreodată prin așa ceva.

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      Adi
      multumesc pt raspunsul prompt
      unii dintre cei care posteaza inca se ascund sub protectia anonimatului absolut
      deoarece azi erau o multime de articole despre Energia , saptamana aceasta cred ca mergeti in Parang in vacanta...cautam un emoticon sa il pun aici sa va zambeasca...partinitorilor
      eu ma bucur ca au castigat si antrenorul a gasit formula castigatoare

      cu 10 ani în urmă (11.08.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!