Stiri Acvile

CE U18 M. Primul eșec pentru România

Paul Olar

Paul Olar
19.07.2013

Băieții noștri încep în aceeași formulă ca ieri, cu Mirel Dragoste, Marius Ciotlăuș, Bogdan Pogăcean, Andrei Ciordaș și Vlad Cobzaru.

Nordicii sunt cei ce debutează mai bine în partidă, aceștia distanțându-se la 0-7 grație pivotului Alexander Larrson și a fundașului Caleb Mussie. Primele puncte ale românilor vin de la Andrei Ciordaș, baschetbalistul celor de la CSM Oradea scuturând plasa de la mare distanță. Bogdan Pogăcean recuperează mingea la următorul atac și îl vede excelent pe Mirel Dragoste, care finalizează în tranziție ofensivă (5-7).  După câteva minute de tatonare, suedezii găsesc mai repede drumul spre coș, băieții lui Olle Lunden punctând de două ori consecutiv din spatele semicercului, forțându-l pe Răzvan Cenean să solicite timp de odihnă (10-18). Actul întâi se încheie perfect pentru suedezi, 13-25.

Jucătorii din Peninsula Scandinavă inaugurează sfertul secund cu un parțial de 0-5. Răzvan Cenean rulează tot lotul în căutarea unei tactici ce să oprească ofensiva adversarilor. În pofida încercărilor tehnicianului clujean, suedezii controlează situația la pauză, atunci când tabela indica 27-44. Povestea rămâne aceeași și în repriza a doua, cu Suedia la conducere, formație ce bifează astfel al doilea succes consecutiv. În schimb, trupa din țara noastră se află la prima înfrângere.

Alexander Larsson a fost cel mai bun om al învingătorilor, cu 16 puncte. Centrul ce măsoară 2.05 m a mai recuperat 8 mingi și a pasat decisiv de două ori. Johan Lofberg a avut tot 16 puncte, alături de 2 recuperări și 2 assist-uri. Ludvig Hakanson și-a mai trecut în cont 14 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări.
De partea cealaltă, Andrei Ciordaș a terminat încleștarea cu 13 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Orădeanul a fost secondat de Adrian Oprea, autor a 9 puncte și 2 recuperări, în timp ce Vlad Cobzaru s-a remarcat cu 8 puncte, 6 recuperări și un assist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!