Stiri Acvile

CE U18F - Divizia B - Componenţa lotului naţional

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.08.2013

Întrecerile europene la nivel juvenil sunt aproape de final. Reprezentativa U18 feminină a ţării noastre este ultima selecţionată care debutează la Campionatele Europene din vara anului 2013. Fetele antrenate de Florin Covaciu şi Adriana Pricop se află la Miskolc, în Ungaria, acolo unde între 15 şi 25 august este programat Campionatul European U18 feminin - Divizia B.

Componenţa lotului este formată din Irina Gavrilă, Lovasz Izabela, Iulia Răileanu (căpitan), Iulia Gligor, Molnar Denisa, Avram Simina, Lenard Paula, Chiţanu Alexandra, Kelemen Kincso, Cuzic Vasilica şi Kirberg Selena, cei doi tehnicieni renunţând, în urmă cu câteva zile, la Melania Kokovay şi Geleriu Mădălina.

România face parte din Grupa C alături de Letonia, Scoţia şi gazdele Ungaria. La o primă vedere cel mai accesibil adversar este Scoţia, iar cel mai puternic, beneficiind şi de aportul propriilor susţinători, Ungaria. Astfel meciul de joi, începând cu ora 14:45, se dovedeşte a fi unul extrem de important pentru selecţionata noastră. Trebuie menţionat faptul că primele două formaţii din fiecare grupă merg mai departe în lupta pentru locurile 1-8.

Într-un scurt interviu acordat site-ului nostru, Florin Covaciu s-a arătat încrezător în şansele României "Noi mâine începem competiţia împotriva Letoniei, o echipă bună, însă nici noi nu ne lăsăm mai prejos. Pornim încrezători în forţele proprii şi ne dorim un rezultat cât mai bun".

Programul naţionalei noastre este următorul:

15.08, ora 14:45(ora României) - vs. Letonia
17.08, ora 19:15 - vs. Ungaria
19.08, ora 14:45 - vs. Scoţia 

4 comentarii la aceasta stire:
  • eugen chitanu :

    felicitari conduci cu 17 puncte si iei bataie
    domnu covaciu simina are 00000000000000000000

    cu 10 ani în urmă (15.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe eugen_pe :

    fara
    dupa ce ati tinuto tot meciul in teren mai bne era raileanca full time si mai intrau si altele pacat

    cu 10 ani în urmă (15.08.2013) Raspunde
  • facebook :

    Simina Avram
    Zero pe linie in 32 minute, minim 15 kg peste. Oricum e o cifra care o caracterizeaza, si arata tot asa. ZERO00000000000

    cu 10 ani în urmă (16.08.2013) Raspunde
  • JUSTITIARUL :

    EU HOTARASC
    MISTER COV simina vine dupa un luuuuuuuuuuuuuuuuuuung 0 la nationala de u20 trezestete vere nu continua sa devii stupid cu jucatoare individualiste (DACA VREI SA ARATI CA REPREZINTI ROMANIA) studiaza vezi si decide pe merit nu pe simpatii ,te cred e greu sa refuzi DAR AI GRIJA LA COMENTARIILE REALE CE V OR URMA

    cu 10 ani în urmă (17.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!