Stiri Acvile

CE U20F. Bulgaria, următorul adversar pentru România

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.07.2013

Campionatul European U20, Divizia B

Luni, 8 iulie

Ora 18:15

Echipa națională sub 20 de ani feminin a României întâlnește reprezentiva similară a Bulgariei, meci ce contează pentru Campionatul European U20, Divizia B. Acest eveniment are loc în perioada 4-14 iulie la Albena – Bulgaria.

Tricolorele vin după 2 eșecuri și vor să obțină prima victorie de la acest turneu pentru a mai avea șanse la calificarea în prima urnă valorică. De partea cealaltă, bulgăroaicele au acumulat 2 victorii și o înfrângere la Campionatul European. În acest moment, româncele se află pe locul al 9-lea, ultima poziție a grupei, în timp ce Bulgaria se situează pe 3.

Un duel interesant de urmărit în această confruntare este cel al marcatoarelor din cele două echipe. Sonia Ursu pentru România, respectiv Borislava Hristova la Bulgaria, sunt principalele realizatoare până în acest moment. Tricolora ae o medie de 16.5 puncte pe meci, 10.5 recuperări și 3.0 pase decisive, în timp ce Hristova a acumulat o medie de 15.7 puncte pe meci, 9.7 recuperări și 2.0 assisturi.

Cele două formații s-au mai întâlnit de-a lungul istorie o singură dată, româncele impunându-se în 2012 cu scorul 87-82.

Partida România – Bulgaria de la Campionatul European U20, Divizia B, are loc luni (08.07), de la ora 18:15.

Foto flash: FIBA Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!