Stiri Acvile

CE U20F. Dan Fleșeriu vorbește despre primele 2 jocuri ale României

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.07.2013

Echipa națională U20 feminin a României a încasat 2 înfrângere din tot atâtea partide jucate la Campionatul European U20, Divizia B, de la Albena. Tricolorele au fost învinse cu scorul 64-67 de Portugalia, respectiv 54-72 cu Macedonia.

Antrenorul formației României, Dan Fleșeriu a vorbit pentru Total Baschet despre primele 2 jocuri jucate de tricolore la acest turneu.

“Am început turneul cu două înfrângeri cauzate în mare măsură de lipsa de concentrare și de atitudine pozitivă . Cu excepția a 15 min din jocul cu Portugalia, restul minutelor nu am reusit să valorificăm calitațiile și atuurile pe care le avem. Ideea cu care am pornit cu această generație este de a promova jucătoare în lotul de senioare pentru 2015 , este o strategie pe termen lung, iar cerințele pe care le avem se dovedesc că sunt în momentul de față peste posibilitățile lotului. Dar o echipă competitivă formează în timp, iar dacă nu am încerca să ridicăm ștacheta, cu orice risc, consider că nu vom fi pregătiți în 2015.” ne-a declarat Dan Fleșeriu

Acesta a vorbit și despre șansele României rămase la calificarea în prima urnă valorică.

“Fiecare meci, fiecare minut petrecut la această competiție este un test pentru jucătoare care au șansa să dovedească că merită să reprezinte România la EuroBasket Women 2015 . Sper că vor constientiza, iar cu atitudine și determinare totală, rezultatul va veni natural." a mai punctat acesta

Campionatul European U20 Feminin, Divizia B, se desfășoară în perioada 4-14 iulie la Albena cu participarea a 9 echipe. Primele 3 formații clasate la finalul turneului vor accede în prima urnă valorică.

Foto: FIBA Europe

3 comentarii la aceasta stire:
  • c-ta :

    alo,
    alo d-le antrenor vezi ca-i div.B, sunt echipe subtiri ,nu jucam cu spania, franta ,turcia , suedia nici macar cu rusia sau slovacia ... cat timp

    cu 10 ani în urmă (07.07.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    atitudine
    Antrenorul recunoaste ca lipsa de concentrare si de ATITUDINE au condus la aceste infrangeri. Eu vad acest lucru de 4 ani, de la U16, credeti ca-si vor schimba atitudinea cand vor ajunge in lotul de senioare ?. Nu, pt. ca fetele stiu ca oricum " sunt ce le mai bune " .

    cu 10 ani în urmă (08.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Depasit!
    Fleseriule,n-ai valoare ,tata!
    Auzi,''lipsa de concentrare si de atitudine pozitiva!'' :)))))....pai tu de ce esti acolo?....astia nu sunt responsabilitatile tale?....esti pe alta lume!....TU ESTI PRINCIPALUL RESPONSABIL PENTRU REZULTATELE ASTIA!...ACUM ESTI SI LAS O ARUNCI SPRE JUCATOARE CA N-AU VALOARE!
    Pai selectia cine a facut-o?....TU!
    Concluzia este ca n-avem antrenori de valoare la copii si juniori unde se lucreaza in dorul lelii!....Danut,e copil de antrenor si d-aia a ajuns SELECTIONER,nu pe VALOARE!

    cu 10 ani în urmă (08.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!