Stiri Acvile

CE U20F. Viitorul nu sună prea bine. A 3-a înfrângere pentru România

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.07.2013

54-74

15-12, 8-21, 11-25, 20-16

Echipa națională U20 Feminin a României a bifat cel de-al 3-lea eșec de la Campionatul European U20, Divizia B, de la Albena – Bulgaria. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu și Monika Brosovszky a fost învinsă cu scorul 54-74 de selecționala țării vecine, Bulgaria.

Tricolorele au început foarte bine partida, iar după primul sfert conducea cu 3 puncte avans, 15-12. De aici parcă totul s-a rupt pentru românce, fiind de nerecunoscut în sfertul al doilea. În primele 5 minute, bulgăroaicele au reușit un încredibil parțial de 14-0, ca finalul primei reprize să le găsească într-un avantaj de 11 puncte diferență, scor 33-23.

Nici pauza dintre reprize nu le-a prins bine tricolorelor care s-au văzut învinse categoric și în sfertul cu numărului 3. Practic pe teren a existat o singură echipă, cea a Bulgariei care se distanța pe tabelă. În ultima parte a jocului, româncele au dat un semn de revenire câștigându-l cu scorul 20-16, dar insuficent pentru a mai întoarce rezultatul de pe tabelă. De remarcat faptul că tricolorele au fost depășite la toate capitolele de adversare în acest meci.

Naționala U20 a României suferă a 3 înfrângere consecutivă de la acest Campionat European și este greu de crezut că mai pot obține calificarea în prima urnă valorică, chiar dacă mai sunt de disputat 5 partide.

Alina Crăciun și Soria Ursu au fost principalele marcatoare ale României cu câte 10 puncte fiecare. Pentru echipa noastră și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor Selena Kirberg cu 8 puncte, 5 recuperări, Hana Demter și Alexandra Dumitrache cu 5 puncte fiecare.

Următorul adversar pentru tricolore la Campionatul European U20 Feminin, Divizia B, va fi reprezentativa similară a Cehiei, joc ce se va desfășura marți (09.07).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!