Stiri Acvile

CE U20M. Double-double pentru Alex Olah în meciul cu Luxemburg

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.07.2013

România a reuşit calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European U20. Elevii antrenaţi de Hristu Şapera au învins Luxemburg în cursul serii de miercuri (17.07), scor 72-69. Alex Olah, pivotul naţionalei României, a terminat jocul cu un double-double.

În 37 de minute de joc, Olah a avut 6/9 la aruncările de două puncte şi 6/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 22 recuperări (opt ofensive), 3 pase decisive, 6 capace şi 4 posesii pierdute.

La acest European, Olah are medii de 16.4 puncte, 8.6 recuperări, 2.2 pase decisive, 0.8 intercepţii, 2.2 capace şi 1.4 posesii pierdute.

În sferturile de finală, România va întâlni naţionala Belgiei.

Foto: www.fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!