Stiri Acvile

Chris Ware: “Ne aşteptăm la o luptă foarte grea”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.03.2013

Chris Ware, pivotul celor de la CSŞ Giurgiu, a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida cu BCM U Piteşti, partidă programată duminică seară cu începere de la ora 18:00.

La Pitești ne așteptăm o altă bătălie grea. Am fost norocoşi să câștigăm primul meci, cel din tur și suntem conștienți de faptul că cei de acolo sunt în căutarea răzbunării înfrângerii. Suntem pregătiţi pentru a juca şi pentru a concura şi a spera la o victorie. Pitești este o echipă bună, cu o experiență mare. Acest joc va fi unul dur. O victorie va fi foarte importantă pentru noi, la fel ca orice alt succes. Nimic nu este mai important decât un succes. Ne așteptăm la o luptă foarte grea.

În acest moment, CSŞ Giurgiu se află pe poziţia a 12-a clasamentului cu 32 de puncte acumulate, având un bilanţ de 8 victorii şi 16 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!