Stiri Acvile

Chris Ware: "Poziția din clasament nu reflectă valoarea noastră"

Paul Olar

Paul Olar
07.03.2013

CSȘ Giurgiu traversează o perioadă nefastă, trupa lui Chris Terrell nemaicunoscând gustul victoriei de aproape o lunâ, cu ocazia unei dispute adjudecate în fața Energiei Rovinari. Deși trec printr-un "moment 0" cauzat de repetatele înfrângeri și accidentări, dunărenii nu renunță la luptă, precum ne-a declarat și Chris Ware.

Masivul pivot recunoaște că moralul "lupilor" nu este la un nivel ridicat, însă americanul are încredere în forțele giurgiuvenilor.

Chris, cum a fost partida de la Pitești ?

Confruntarea împotriva celor de la BCM Pitești a fost o bătălie crâncenă, precum ne-am așteptat. A fost un meci strâns, adversarii au izbutit să se desprindă de presiunea jocului, iar noi nu am știut cum să încheiem conturile. Am fost în postura de a câștiga, dar din păcate nu am reușit.

La fel ca împotriva celor de la CSM Oradea, ați abordat senzațional sfertul trei. Chiar și așa, ați ieșit cu capul plecat. Cum îți explici acest lucru ?

Rezultatele pe care le-am repurtat din întâlnirile cu CSM Oradea și BCM Pitești ne dor foarte mult. Au fost două încleștări în care am scăpat victoria printre degete. Toată munca depusă s-a dus pe apa sâmbetei. Există o mare dezamăgire, însă suntem înfometați de succese, iar poziția din clasament nu reflectă valoarea noastră.

Ai bifat cea mai bună prestație stagională la Pitești. Ce ne poți spune despre evoluția ta ?

Am făcut un meci bun, dar este loc de mai bine. M-aș fi bucurat să recuperez câteva mingi în plus și să marchez din acțiune. Încerc să mă obișnuiesc cu mai multe minute pe parchet și voi încerca să fac ce-mi cere antrenorul.

S-a schimbat rolul tău din cauza accidentării lui Bryson McKenzie ?

Principala mea atribuție este aceea de a fi un jucător de rotație. Nu încerc să înlocuiesc pe nimeni sau să-mi car echipa în spate. Dacă am parte de o poziție favorabilă pentru a arunca, nu voi ezita. În caz contrar, voi respecta schema de joc. Faptul că nu îl avem pe Bryson alături de noi ne afectează fără nicio urmă de îndoială. El este un "double-double umblător" și ne ajuta la fiecare capitol. Am fost aproape să mai obținem victorii, însă îî simțim lipsa.

Ce ne poți spune despre următoarea etapă, atunci când dați piept cu Dinamo București ?

Ne așteptăm la o bătălie crâncenă, precum în fiecare săptămână. La fel ca noi, jucătorii bucureșteni sunt sportivi profesioniști. Pentru a lua cele două puncte, trebuie să știm cum să punem capac meciului. Chiar și așa, totul începe de la apărare și schemele de joc, iar dacă respectăm aceste aspecte vom avea o șansă mare să ne impunem.  

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!