Stiri Acvile

UPDATE. Claudia Cuic (Pop) a suferit o ruptură la ligamentul genunchiului stâng în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe

UPDATE. Claudia Cuic (Pop) a suferit o ruptură la ligamentul genunchiului stâng în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Claudia Cuic s-a accidentat spre finalul meciului din EuroCup, pe care Galatasaray l-a pierdut pe terenul lui ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 78-62. Românca a acuzat dureri la genunchiul stâng după ce a încercat o aruncare din zona liniei de libere și a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul. 

UPDATE. Galatasaray a anunțat, pe contul oficial de facebook, că Claudia Cuic are ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Românca va fi operată în 25 octombrie, conform anunțului formației turce, care îi urează însănătoșire rapidă jucătoarei de 30 de ani. 

Extrema de 30 de ani s-a accidentat când mai erau 3:49 minute de jucat. Aceasta s-a accidentat la o  desprindere pentru a arunca din zona liniei de libere și a rămas pe parchet. A fost scoasă pe brațe de staff-ul echipei sale, a primit îngrijiri la genunchiul stâng și la finalul partidei a mers, dar șchiopăta. Momentul accidentării poate fi văzut aici, la 1:40:30. 

Claudia Cuic ar trebui să afle astăzi (după cum a anunțat FRB) dacă poate să joace în dubla naționalei din calificările pentru întrecerea continentală din 2021. Aceasta este pe lista de 14 Acvile convocate pentru meciurile cu Danemarca și Cehia și urma să revină sub tricolor după ce în campania trecută de calificări nu a jucat pentru națională.

Claudia Cuic a intrat în primul 5 al formației turce la meciul din etapa a 2-a a EuroCup și a înscris 14 puncte în 33:41 minute, cu 7/10 la șuturile din semicerc, 0/4 de afară și 0/1 la libere. A mai avut o recuperare, 4 pase decisive, 3 turnovers, 4 intercepții și 2 capace, cu +14 indice al eficienței.

*foto: Miska Brigitta

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    30 ani
    Ruptura LIA la sportiva femeie = incheierea carierei, cel putin la nivel competitiv, cum juca acum. Pacat. Bafta la operatie si succes cu recuperarea!

    cu 4 ani în urmă (25.10.2019)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Părerisme
      Mai ușor cu părerismele privitoare la încheierea carierei în funcție de vârstă. Fiecare corp e diferit, poate fi mai mult sau mai puțin uzat. Poți să ai la 26 de ani genunchii unuia de 30 sau invers. Contează mult disciplina pe termen lung a sportivului. Dacă ar fi cum zici tu (și aici dau un exemplu extrem de cunoscut, dar sunt și altele), Lindsey Vonn trebuia să se retragă din activitate după accidentarea din 2013.

      cu 4 ani în urmă (25.10.2019)
    Raspunde
  • Heidy :

    jó reggelt !!!😣
    Sinceră imi pare rău 😥😥😥

    cu 4 ani în urmă (25.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!