Stiri Acvile

Claudia Pop, prestaţie solidă pentru Gernika, în Spania

Andrei Militaru

Andrei Militaru
12.01.2015

După pauza prilejuită de sărbătorile de iarnă, s-a reluat şi campionatul din Spania, acolo unde Claudia Pop şi-a făcut din nou apariţia în echipa de bază a formaţiei Gernika. Românca s-a descurcat foarte bine în meciul câştigat de echipa sa, pe teren propriu, cu Gipuzkoa, scor 79-70, ea fiind autoarea a 17 puncte. Pop a reuşit 7/9 de 2 puncte şi 3/6 de la linia de libere, fiind pe locul 3 în clasamentul celor mai bune marcatoare. În plus, românca a recuperat de patru ori mingea şi a oferit colegelor ei patru pase decisive, totalizând 31 de minute de joc efectiv.

O altă româncă ce evoluează în străinătate, Cristina Bigica, a avut o evoluţie stearsă pentru Marquette Golden Eagles în duelul cu Butler din deplasare, pierdut cu 67-76. Faţă de etapa trecută, când a fost decisivă pentru echipa sa, acum jucătoarea noastră a înscris doar 5 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!