Stiri Acvile

Cristina Bigica, evoluţie imperială pentru Marquette în America

Andrei Militaru

Andrei Militaru
06.01.2015

Cristinei Bigica îi prieşte din ce în ce mai mult în Statele Unite. Jucătoarea româncă se descurcă de minune la echipa sa, Marquette Golden Eagles, la care a devenit titular incontestabil. În cea mai recentă confruntare disputată de Marquette, pe 4 ianuarie, în primul joc din 2015, Bigica a avut o prestaţie remarcabilă, fiind desemnată de organizatorii meciului printre cele mai bune jucătoare de pe teren.

Cristina a reuşit 16 puncte pentru Marquette (6/9 de 2 puncte şi 4/4 de la linia de libere), tot atâtea câte a marcat colega ei Kenisha Bell. „Cele două jucătoare şi-au condus echipa spre victorie”, a scris site-ul oficial al echipei americane după meci. Pe lângă cele 16 puncte, românca a bifat şi 6 recuperări şi 2 pase decisive, fiind, pe lângă Bell, jucătoarea de la Marquette care a stat cel mai mult pe parchet, 33 de minute.

Graţie acestei evoluţii, dar şi a precedentelor, americanii sunt tot mai încântaţi de jucătoarea din România şi vorbesc mai mereu în termeni laudativi despre ea. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!