Stiri Acvile

Dan Calancea, propus ca noul antrenor al naționalei feminine

Dan Calancea, propus ca noul antrenor al naționalei feminine

În urmă cu o săptămână, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a luat mai multe decizii legate de următoarele sezoane. Una dintre ele privește naționala de baschet feminin a României.

Mai exact, Dan Calancea a fost propus ca noul antrenor al Acvilelor. Iată decizia:

29. Se aprobă cu unanimitate de voturi ca dl. Dan Calancea să fie propus ca antrenor principal al echipei naționale feminine de Baschet a României pentru următoarea campanie europeană, care va începe în noiembrie 2021. Urmează să fie stabilit și staff-ul tehnic, conform frbaschet.ro.

Așadar, Calancea va conduce naționala feminină a României în preliminarile EuroBasket 2023. Tricolorele fac parte din grupa C, alături de Ungaria, Spania și Islanda. Primele jocuri se vor disputa în luna noiembrie a anului curent. Atunci, România va primi vizita Islandei urmând ca, după câteva zile, să se deplaseze pe terenul Spaniei.

Dan Calancea este în prezent antrenorul principal al Olimpiei Brașov.

*foto: brasovultau.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!