Stiri Acvile

Dan Ionescu: "Sunt foarte bucuros de victorie. Diferenţa s-a făcut la tactică"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.11.2012

foto: fortaviola.ro

BCM Danzio Timişoara nu se mai opreşte din victorii. "Panterele roz" au ajuns la a şaptea victorie în opt etape şi ocupă un loc fruntaş în clasament. Ultima victimă a bănăţencelor a fost CSU Alba-Iulia, învinsă miercuri după-amiază cu 76-58.

Antrenorul timişorencelor, Dan Ionescu s-a arătat foarte fericit de victorie şi pune succesul pe seama tacticii bine alese.

Rămân consecvent sintagmei că în baschetul feminin se poate întâmpla orice. Aşa cum am pierdut noi la Alexandria a fost reversul medaliei azi şi Alba a pierdut cu noi. Am învins una din puterile de pe hârtie ale campionatului pentru că pe teren nu au arătat încă asta. Îmi felicit fetele pentru efortul pe care l-au depus. Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem echipa noastră la un nivel cu o echipă de top din campionat. Diferenţa s-a făcut la tactică. Am reuşit să anihilăm jucătoarelor lor de sub panou, cele de afară au avut întotdeauna şuturi contestate de jucătoarele noastre, iar Brown şi Pesovic au prins din nou un meci bun.

Tehnicianul "panterelor" are încredere că echipa sa poate furniza surprize în meciurile cu granzii, dar nu uită să îşi ţină jucătoarele cu picioarele pe pământ.

Categoric se poate întâmpla orice! După părerea mea, Alba-Iulia este în acest moment sub Târgovişte, Satu Mare şi Aradul, să nu uităm asta.

Danzio joacă etapa viitoare în deplasare cu Sportul Studenţesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!