Stiri Acvile

Declaraţii înaintea startului Universiadei din Kazan.

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.07.2013

Cu două zile înaintea începerii Universiadei din Kazan, câţiva componenţi ai lotului universitar ce va reprezenta România la Jocurile Mondiale din Rusia, au vorbit pentru cititori despre acest eveniment major.

Bogdan Ţîbîrnă: „Universiada este o competiţie foarte importantă! Am participat şi acum 2 ani în China şi am fost plăcut impresionat de absolut tot, este ca o mini-olimpiadă. Sperăm să obţinem o clasare mai bună decât acum 2 ani când am luat locul 8, poate chiar o calificare în semifinale. Dacă reuşim să punem în aplicare ce am lucrat în perioada de pregătire cred că este un obiectiv realizabil.”

Vlad Negoiţescu: „Sunt sigur că va fi o competiţie puternică, cele mai bune echipe din lume la categoria aceasta de vârstă vor fi acolo. Sunt convins că avem ambiţia şi valoarea necesară să depaşim aşteptările tuturor, dar sunt la fel de convins că la acest nivel orice greşeală te poate costa enorm. Îmi doresc să fim o echipă, să jucăm şi să ne comportăm ca una. Sper să nu dezamăgim pe nimeni şi fiecare jucător să îşi depăşească potenţialul.”

Vlad Dumitrescu: „Sunt mândru că fac parte din echipa României şi că pot participa la Universiadă o competiţie asemănătoare Olimpiadei. Avem o echipă tânără, cu foarte mult potenţial şi cred că o să facem o figură bună la această competiţie.”

Dan Ioan: „Universiada din Kazan va fi o experienţă nouă pentru mine, fiind prima mea competiţie de o asemenea anvergură. Atât eu cât şi colegii mei suntem foarte entuziasmaţi în ceea ce priveşte acest eveniment, şi dorim să ajungem în fazele superioare ale competiţiei. Personal, este o mare onoare ca pe pieptul echipamentului să scrie România şi sper să achit cu cinste această responsabilitate, de a reprezenta ţara la o asemenea competiţie.”

 Sursă: Student Sport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!