Stiri Acvile

Double-double la debutul Anei-Maria Vîrjoghe pentru Esperides Kallilotheas

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.10.2022

Double-double la debutul Anei-Maria Vîrjoghe pentru Esperides Kallilotheas

Esperides Kalliotheas, noua echipă a Anei-Maria Vîrjoghe, a pierdut manșa tur a disputei cu Hapoel Holon din preliminariile EuroCup Women. Scorul final al confruntării a fost 78-73. Meciul a avut loc pe terenul grupării din Israel.

Echipa din Grecia a avut un start nesperat de bun de partidă și s-a instalat la conducere cu un avans de 11 puncte (22-11) după un run de 14-2. Hapoel a reușit să strângă rândurile până la pauza mare, când tabela indica 34-30 în favoarea oaspetelor.

Kalliotheas a rămas la conducere pentru jumătate din sfertul trei, moment în care Holon a preluat din nou inițiativa și nu a mai cedat-o până la final. În sfertul patru, israeliencele au condus și la 11 puncte, dar diferența finală a fost de doar 5.

Ana-Maria Vîrjoghe a avut un debut foarte bun pentru noua sa echipă, în primul meci oficial de la revenirea sa de peste ocean. Jucătoarea din România a încheiat cu un double-double (20 de puncte, 10 recuperări) la care a mai adăugat 2 capace. Vîrjoghe a transformat 9/15 aruncări din acțiune, respectiv 2/6 de la linia de libere

Colegele sale, Sarah Toeaina și Valerie Higgins au marcat câte 19 puncte, dar cea mai bună marcatoare a venit din tabăra lui Hapoel Holon: Courtney Hurt cu 21 de puncte. Pe lângă acestea, formația din Israel a mai avut alte patru jucătoare în double-digits.

Manșa retur a dublei dintre Esperides Kalliotheas și Hapoel Holon va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 17:00. Echipa calificată va primi un loc în grupele EuroCup Women.

*foto: Instagram/@esperideswbc

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!