Stiri Acvile

Elisabeth Pavel, evoluție excelentă la debutul la Costa Masnaga

Elisabeth Pavel, evoluție excelentă la debutul la Costa Masnaga

Bk Costa x l'Unicef Costa Masnaga a început sezonul cu 77-83 acasă contra celor de la ASD Pallacanestro Vigarano, pe sferturi 26-19, 16-15, 23-31, 12-18. Elisabeth Pavel a fost coșghetera partidei din prima etapă a Serie A1, cu 22 de puncte, fiind în double-double pentru formația nou-promovată.

Elisabeth Pavel s-a alăturat în această vară celor de la Bk Costa x l'Unicef Costa Masnaga. Noua echipă a pivotului naționalei de senioare a României a promovat în stagiunea precedentă, în care a terminat pe primul loc în grupa Nord. Jucătoarea de 29 de ani a evoluat în sezonul trecut în a doua ligă din Franța, la Reims. Pavel a mai jucat în urmă cu câțiva ani în Italia, la Napoli, în eșalonul secund.

În primul său meci oficial alături de Bk Costa x l'Unicef Costa Masnaga, Elisabeth Pavel a înscris 22 de puncte și a fost în double-double cu 11 recuperări (3 ofensive/8 defensive) în 30:30 minute. A încheiat partida cu 8/12 la șuturile din interiorul semicercului (67%) și 6/7 de la linia de fault (86%), plus 5 turnovers și 1 assist, cu +25 indice al eficienței. Pentru nou-promovată au mai fost în double-digits: Giulia Rulli (13 puncte), Reyna Frost (12 puncte, 8 recuperări) și Jori Davis (12 puncte, 5 recuperări).

Pallas Kunaiyi-Akpanah a fost cea mai bună jucătoare de la Vigarano, cu 19 puncte și 18 recuperări în 31:56 minute (+38 eficiență). Au urmat-o Beatrice Attura cu 18 puncte, Breanna Bolden cu 16 și Sara Bocchetti cu 10. Formația din Vigarano a ajuns în sferturi în ediția precedentă a Serie A1.

În etapa următoare, Bk Costa x l'Unicef Costa Masnaga va juca în deplasare cu Fila San Martino di Lupari, în 9 octombrie.

*foto: Alina Cojocaru / fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!