Stiri Acvile

Eurobasket 2015 - Meciurile de pe teren propriu ale României se joacă la Constanța

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.06.2013

Echipa națională de baschet masculin a României va lua startul în prima parte a campaniei de calificare la Eurobasket 2015. Tricolorii se numără printre cele 14 echipe care vor lua startul în această fază a calificărilor.

România a fost repartizată în Grupa A, alături de Bulgaria și Islanda. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, în dublă manșă. Jocurile din grupe se dipută în perioada 1-16 august 2013. Doar câștigătoarea grupei merge mai departe, în semifinale.

Câștigătoarea finalei se califică la EuroBasket 2015, iar celelalte 13 echipe vor avea o nouă șansă în campania de calificare din vara anului 2014.

Echipa lui Marcel Țenter, antrenor care va debuta în funcția de selecționer al primei reprezentative cu această ocazie, va disputa jocurile de pe teren propriu la Constanța. Deși inițial se părea că jocurile vor avea loc la Oradea, iar mai apoi la București, situația s-a schimbat partidele de pe teren propriu ale României urmând a avea loc la malul Mării Negre pe 1 august (Bulgaria), respectiv pe 7 august (Islanda). Partidele din deplasare sunt programate pentru 10 august (Bulgaria), respectiv 16 august (Islanda).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!