Stiri Acvile

EuroBasket 2015 - Mirkovic și gemenii Ivanov au făcut legea la Constanța

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2013

 

Bulgaria a învins România la o diferență de 16 lungimi, scor 84-68, în deschiderea preliminariilor pentru EuroBasket 2015. Partida a avut loc în cursul serii de joi (01.08), la Constanța.

Vecinii de la Sud au avut parte de contribuții majore din partea fundașului naturalizat Branko Mirkovic, precum și a extremelor de forță, menegii, Deyan și Kaloyan Ivanov. Cei trei au strălucit atât în joc cât și pe foaia statistică de la finalul partidei.

Branko Mirkovic a fost creierul echipei bulgare. Sârbul naturalizat a avut 32 minute de joc, cu 4/6 la aruncările de două puncte, 2/3 la cele de trei puncte și 6/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. A adăugat 6 pase decisive, 5 recuperări, 3 intercepții și tot atâtea pierdute pentru un coeficient de 28 la eficiență.

Deyan Ivanov a petrecut 30 minute pe parchet, perioadă în care a avut 7/18 la aruncările de două puncte, 2/2 la trei puncte și 7/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 27 puncte. A adăugat 8 recuperări, o pasă decisive, o intercepție și o posesie pierdute pentru un indice de 22 la eficiență.

Kaloyan Ivanov a totalizat 24 minute de joc și a terminat cu 1/4 la aruncările de două puncte, 2/3 la trei puncte și 7/7 la linia de pedeapsă pentru 17 puncte. A adăugat 5 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și o posesie pierdută pentru 18 la eficiență.

Așadar, cei trei au contribuit împreună cu 64 puncte, 18 recuperări, 9 pase decisive și au avut doar 5 posesii pierdute. De asemenea, cei trei sportivi mai sus amintiți au fost faultați de 19 ori în condițiile în care restul echipei a obținut doar opt faulturi. De altfel, gemenii Ivanov și Mirkovic au avut 20/23 la linia de pedeapsă, iar restul echipei a bifat 4/5 la acest procedeu.

Ivan Lilov, care a terminat sezonul precedent la Gaz Metan Mediaș, în Liga Națională, a avut 36 minute de joc, fiind jucătorul cu cel mai mult timp petrecut în teren din echipa Bulgariei. El a avut 0/3 la aruncările de două puncte, 3/7 la trei puncte pentru un total de 9 puncte. A adăugat 6 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac cu cinci posesii pierdute pentru 10 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!