Stiri Acvile

EuroBasket 2015 - Remarcații României în meciul cu Islanda

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.08.2013

Adrian Guțoaia și Mihai Silvășan au fost cei mai buni jucători ai echipei naționale a României în partida pierdute cu Islanda, scor 64-72, în campania de calificare la Eurobasket 2015.

Guțoaia a fost principalul marcator al României. El a jucat 29 minute, perioadă în care a totalizat 7/10 la aruncările din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte, A adăugat 4 recuperări, o pasă decisivă și două posesii pierdute pentru un coeficient de 17 la eficiență.

Silvășan a fost cel mai bun recuperator și cel mai bun om la intercepție al României. Căpitanul a avut tot 29 minute în teren, perioadă în care a totalizat 3/10 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 7 puncte. A izbutit 13 recuperări (două ofensive), 5 pase decisive, 3 intercepții și 2 posesii pierdute pentru 18 la eficiență.

Andrei Mandache a fost cel mai bun pasator al României. El a avut 37 minute de joc, fiind folosit din nou cel mai mult, similar meciului cu Bulgaria. Arădeanul a terminat cu 3/10 la aruncările din acțiune și 0/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 7 puncte. A adăugat 7 pase decisive, 6 recuperări, 2 intercepții și a avut patru posesii pierdute pentru 10 la eficiență.

De asemenea, printre remarcați s-a numărat și Titus Nicoară. El a avut 20 minute pe parchet și a strâns 6/10 la aruncările din acțiune cu 3/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. A adăugat 5 recuperări, o intercepție și a avut două posesii pierdute pentru un coeficient de 14 la eficiență.

În fine, Andrei Căpușan a avut 4/6 din acțiune pentru 8 puncte, cu 4 recuperări și o pasă decisivă, fără posesie pierdută. În 14 minute de joc a terminat cu 11 la eficiență.

Foto: Lucian Călinescu 

3 comentarii la aceasta stire:
  • craiova :

    5
    adica cei 5 care au jucat totusi si au redus de la -18 pana la -3 dar ceilalti ??? macar un pivot,baciu nu stie sa prinda mingea,tabarna slab dar dragusin si tudor sunt franele echipei

    cu 10 ani în urmă (07.08.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    de ce constanta ?
    Nu am inteles de ce s-a ales ca si gazda a meciurilor Constanta ? Se stie ca in orice sport aportul publicului e foarte important, ori la Constanta erau mai mult copii in tribune. In plus capacitatea salii e mica si oricum baschetul nu e un sport iubit in Constanta. Probabil au mizat pe aportul turistilor dar..
    Logic ar fi fost ca meciurile sa se tina la Oradea,Craiova, Cluj ca sa opresc doar la localitatile unde sustinerea publicului a fost intotdeauna punctul forte al echipelor gazda.

    cu 10 ani în urmă (08.08.2013) Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Mda
    Baschetul este iubita la C-ta, dar din pacate nu este promovat. Ministerul realizease flyerul pentru meciurile de aici cu 48 de ore inainte de meciul cu Bulgaria. Personal am trimis mail la FRB, departamentul marketing (responsabil Traian Racu) pentru a primi un press kit pentru aceste meciuri ... Si evident niciun raspuns. Aparuse doar un flyer (si asta fotografiat cu telefonul mobil) postat de cineva din staff-ul echipei, ca mai apoi FRB-ul sa posteze pe facebook acelasi flyer. Cu o zi inainte! De unde sa afle lumea ca joaca Romania ... Evident o asemenea campanie importanta se pregateste chiar si la nivel de suporteri ... cine se implica, sponsori, accesorii, cartoane galbene, orice mic kkt ... nimic. In conditiile astea, intr-un oras in care baschetul de performanta e mic copil, revenit in LNBM dupa 7 ani ... faptul c-au fost spectatori/copii in tribune ... atat cati au fost ... a fost o surpriza ... placuta sau neplacuta, din ce unghi privim.

    cu 10 ani în urmă (08.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!