Stiri Acvile

EXCLUSIV. Cristina Bigică renunță la cariera de baschetbalistă profesionistă

Paul Olar

Paul Olar
17.06.2015

Cristina Bigică, una dintre baschetbalistele de perspectivă din România, a decis să renunțe la carieră. Bucureșteanca, absolventă a colegiului Marquette, se va axa pe domeniul în care a studiat în Statele Unite.

Cristina a bifat 122 de apariții la nivel de NCAA, remarcându-se cu medii de 4.7 puncte și 2.4 recuperări, în 19.1 minute petrecute pe parchet. De asemenea, Bigică a disputat 55 de partide din postura de titular.

Pe plan internațional, extrema a participat la Campionatul European U 18 cu naționala României, contabilizând statistici de 17.6 puncte, 5.0 recuperări și 1.3 pase decisive.

De asemenea, Bigică s-a aflat în lotul lărgit al primei reprezentative în vederea Eurobasket 2015. Totuși, staff-ul tricolor a renunțat la serviciile jucătoarei, mai ales că aceasta pune capăt activității de sportivă profesionistă.

Cristina Bigică este născută pe 27 februarie 1992.

*Foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!