Stiri Acvile

Florin Covaciu a renunțat la patru jucătoare din cadrul lotului U18 feminin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.07.2013

Lotul naţional U18 feminin continuă pregătirea la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Cei doi tehnicieni, Florin Covaciu şi Adriana Pricop, au renunţat deja la patru jucătoare, astfel numărul sportivelor ajungând la 15.

Am renunţat la patru sportive. Este vorba de Gherman Mihaela, Petrecolian Iuliana, ambele de la Alba Iulia, Daria Alexandra de la Craiova şi Sasabeş Alexandra de la Timişoara pentru ca în momentul de faţă să fim 15 jucătoare. - ne-a declarat Covaciu

Întrebat dacă echipa va putea atinge obiectivul trasat de către Dan Berceanu, locurile 1-8, tehnicianul echipei de club Universitatea Cluj-Napoca este de părere că nu va fi uşor.

Nu e greu dar nici uşor. Suntem în grupă cu echipa gazdă, care este una puternică, însă nici celelalte nu sunt de neglijat. Vom vedea pe parcursul stagiului de pregătire la ce nivel ne aflăm.

Reprezentativa U18 va rămâne la Cluj-Napoca până pe 14 iulie pentru ca mai apoi să efectueze un al doilea stagiu, la Bucureşti, ce se va încheia pe 26 iulie. În perioada pe care o va petrece în capitală, fetele vor susţine şi câteva jocuri de pregătire în compania naţionalei similare din Bosnia şi Herţegovina.

Partidele de verificare vor continua cu un turneu organizat în Bulgaria, unde vor participa selecţionatele U18 ale Turciei, Austriei şi Bulgariei. După încheierea competiţiei naţionala va reveni la Cluj-Napoca, iar pe 13 august va pleca către Miskolc pentru a participa la Campionatul European U18 feminin - Divizia B, ce se va desfăşura în perioada 15-25 august.

În altă ordine de ideei, sportivele Bianca Blanaru, Răileanu Iulia, Kilberg Selena şi Aveam Simina se vor alătura lotului U18 la finalul CE U20 feminin din Bulgaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!