Stiri Acvile

FRB a schimbat sponsorul tehnic la echipele de juniori. Galerie Foto

FRB a schimbat sponsorul tehnic la echipele de juniori. Galerie Foto

Naționalele României, la feminin și masculin, care joacă în această perioadă la turneele finale europene sau se pregătesc pentru debutul la aceste întreceri, au sponsori tehnici diferiți față de selecționata masculină de seniori.

FRB a mers pentru un parteneriat cu Errea la U20 Masculin și Feminin, iar la U16 din câte se pare pe echipamente o să apară sigla Joma.

Aceste aspecte intervin în condițiile în care la naționala masculină de seniori sponsorul tehnic este Spalding, după cum se poate observa în galeria foto de la finalul articolului.

Deciziile schimbării sponsorului tehnic pe echipamente n-au fost argumentate în vreun comunicat de presă din partea FRB.

Reamintim că selecționata U20 Feminin își încheie în această seară (17.07) participarea la Campionatul European din Macedonia de Nord, în timp ce selecționata U20 Masculin va susține cel de-al doilea meci la Europeanul din Georgia. În perioada următoare o să înceapă turneele finale la U18 și U16.

*foto: fiba.basketball, Mihai Lițiu, frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!