Stiri Acvile

Gabriela Mărginean și Ancuța Stoenescu au prezentat echipamentul României pentru JO

Gabriela Mărginean și Ancuța Stoenescu au prezentat echipamentul României pentru JO

Deși mai este un an până la Jocurile Olimpice de la Tokio, echipa Olimpică a României și-a prezentat azi, la Izvorani, noul echipament.

Datorită faptului că naționala feminină de 3x3 s-a calificat la marele eveniment, după ce "Acvilele" au reușit să se claseze în primele patru echipe în clasamentul feminin până la data de 1 noiembrie, baschetul a fost reprezentat de Gabriela Mărginean (angrenată în Euroliga feminina în sezonul 2019/2020 alături de Cukurova Basketbol) și Ancuța Stoenescu (sportivă cu 12 titluri de campioană a României în palmares).

 

Team Romania - 1 an până la Tokyo Echipa Olimpică a României - Team Romania - și-a prezentat azi, la Izvorani, noul...

Posted by Comitetul Olimpic si Sportiv Roman on Friday, July 24, 2020

Alături de cele două baschetbaliste au stat și alți sportivi de top, precum gimnastul Marian Drăgulescu, trăgătoarea Laura Coman, canotorii Ionela Cozmiuc, Ciprian Tudosă, Mihai Ţigănescu, Marius Cozmiuc, luptătoarea Alina Vuc, înotătorul Robert Glinţă şi scrimera Ana-Maria Popescu (Brânză).

Pe lângă personalități din România, la eveniment a participat și Ambasadorul Japoniei, Hitoshi Noda.

Reamintim faptul că Jocurile Olimpice de la Tokio 2020 au fost amânate pentru anul 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. 

Citește și: 

*foto: facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Roman

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!