Stiri Acvile

Hristu Şapera: “În acest meci am arătat un pic mai multă omogenitate”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.07.2013

Hristu Sapera

Naţionala U20 a României a învins în cursul serii de sâmbătă selecţionata similară a Portugaliei cu scorul de 69-59. Succesul a fost explicat chiar de antrenorul echipei, Hristu Şapera.

Cred că am făcut un meci mai bun, chiar foarte bun în prima parte a lui şi cred că am arătat un pic mai multă omogenitate. Sunt mulţumit de felul în care ne-am comportat în prima repriză, mai ales lupta la recuperare pe care în acel moment am dominat-o. Sunt mai puţin mulţumit de cea de-a doua repriză, dar am reuşit să avem maturitatea de a ne păstra acest avantaj şi de a nu pierde un joc. Aceste momente sunt foarte importante pentru noi şi pentru aceşti jucători, deoarece se vede că ei nu au experienţă de joc şi uneori o diferenţă de 20 de puncte este foarte periculoasă. Este foarte important pentru noi că am reuşit să învingem.

A doua partida de pregătire dintre România şi Portugalia se va desfăşura duminică (07.07), cu începere de la ora 19:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!