Stiri Acvile

Hristu Şapera: “Suntem încrezători în ceea ce facem”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.06.2013

Hristu Sapera

Antrenorul selecţionatei U20 a României a vorbit despre evoluţia echipei de la cele două turnee de pregătire, din Bulgaria şi Ungaria.

Cum decurg pregătirile alături de echipa naţională?

Suntem într-un program de pregătire, venim după nişte turnee cu multe deplasări, la fel de dificile şi obositoare. Trebuie să continuăm cu munca pe care am depus-o. Am avut cele două stagii de pregătire, cu meciuri amicale, iar eu cred că aceste jocuri ne-au ajutat şi ne vor ajuta foarte mult în perspectiva Campionatului European.

Ştim că echipa va susţine şi câteva meciuri amicale în această perioadă…

Motivul pentru care am făcut acest efort, din mai multe puncte de vedere, al deplasărilor şi al drumurilor foarte lungi, este că avem jucători care nu evoluează la echipele lor de club. Ei nu sunt obişnuiţi cu meciurile şi de aceea am fost nevoiţi să avem cât mai multe jocuri de pregătire în pespectiva Europeanului. Din păcate nu am putut să alegem valoarea adversarilor şi adversari care să ne ajute în această prima fază a pregătirii. Noi suntem încrezători în ceea ce facem, suntem pe calea cea bună şi sper ca până la începerea Campionatului European să fim pregătiţi.

Care sunt obiectivele pentru acest Campionat European?

În primul rând, pentru mine, obiectivul este să jucăm baschet. În momentul în care vom juca baschet, vor apărea şi rezultatele. Desigur că ne dorim o clasare cât mai bună, dorim să câştigăm multe meciuri deşi suntem într-o grupă foarte dificilă cu echipe bune. Suntem încrezători în şansa noastră.

Până la debutul Campionatului European echipa va susţine amicale împotriva lotului universitar al României şi naţionalei similare a Portugaliei.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!