Stiri Acvile

Hristu Şapera: "Trebuie să rezolvăm problema mingilor pierdute şi a jocului sub presiune"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.07.2013

Hristu Sapera

Hristu Şapera a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre cele două meciuri pierdute împotriva lotului universitar.

Cum aţi rezuma ultimul joc de pregătire?

A fost o partidă dificilă pentru noi, împotriva unei echipe care are pe langă câţiva ani în plus de experienţă şi o capacitate fizică mai bună decât a noastră. Per total, cred că am demonstrat că putem să jucăm pe o perioadă de timp de la egal la egal cu ei, dar pe final întotdeauna am cedat.

Ce ar urma pentru echipă? Mai sunt unele lucruri de pus la punct înainte de Campionatul European?

Desigur. Timpul de pregătire este foarte scurt şi normal că avem unele lucruri foarte importante de pus la punct. Trebuie să rezolvăm problema mingilor pierdute şi a jocului sub presiune. 

Vor mai urma partide de verificare, chiar weekend-ul viitor...

Da. Pentru noi este un adevărat test contra Portugaliei. Vom juca cu o echipă care este în aceeaşi grupă cu noi, de aceeaşi vârstă şi este important să reuşim să jucăm bine.

*foto: Alexandru Gabriel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!