Stiri Acvile

Identitatea de grup a loturilor naționale de seniori va fi rebranduită

Identitatea de grup a loturilor naționale de seniori va fi rebranduită

Conform frbaschet.ro, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a luat săptămâna trecută mai multe decizii, una dintre ele fiind legată de loturile naționale de seniori ale României.

Iată cum sună decizia:

3. Aprobă cu majoritate de voturi alocarea unei transe din sponsorizarea BT pentru rebranduirea identității de grup a loturilor naționale de seniori și senioare pentru acțiunile FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, respectiv FIBA Women’s EuroBasket 2023 Qualifiers.

Site-ul nostru a încercat să obțină din partea FRB răspunsul la următoarea întrebare, „Despre ce sumă este vorba și ce înseamnă mai exact rebrainduirea identității de grup a loturilor naționale de seniori și senioare?”, însă nu am primit niciun răspuns.

În luna august, naționala masculină a României își va începe aventura în faza secundă a precalificărilor EuroBasket 2025, jucând împotriva Portugaliei și Bulgariei. În schimb, naționala feminină a României va disputa în luna noiembre o nouă fereastră din preliminariile EuroBasket 2023, urmând să le întâlnească pe Ungaria și Islanda.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Adica, la prima vedere, niste bani de sifonat.

    Rebranduirea reala nu ar trebui sa conste in eventuala schimbare a designului de echipament sau a denumirii din "vulturi" in "soimi" sau "porumbei" (mai realistic vorbind).

    cu 1 an în urmă (19.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!