Stiri Acvile

Înfrângere pentru România U20 cu Portugalia

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.07.2013

Echipa națională U20 a României a fost învinsă de cea a Portugaliei în cel de-al doilea joc test pe care acestea l-au disputat la Pitești. Meciul desfășurat duminică (07.07), s-a încheiat cu scorul de 63-72. Scor pe sferturi: 13-20, 16-12, 20-20, 14-20.

Hristu Şapera a început această partidă în formula Alexandru Olah, Andrei Damian, Georgian Păun, Horia Cristiean și Leonard Filip. De cealaltă parte, Andre Martins a început cu Emanuel Sa, Jonah Callenbach, Miguel Cardoso, Joao Grosso și Arter Castela.

Pentru învingători, Miguel Cardoso a avut 18 puncte, iar Henrique Piedade şi Artur Castela au terminat cu câte 11 puncte. De cealaltă parte, pentru tinerii tricolori români, Alex Olah a avut 18 puncte, Horia Cristiean a adăugat 12 puncte, iar Leo Filip a izbutit 8 puncte şi 15 recuperări. Statistica meciului este ataşată.

Pentru naţionala României, în această partidă nu au evoluat Baczo Balasz şi Ştefan Ianuli.

Ambele formaţii vor rămâne la Piteşti, acolo unde pe 12 iulie va debuta Campionatul European U20 masculin - Divizia B.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!