Stiri Acvile

IOC a stabilit perioada de desfășurare a concursurilor de baschet de la JO de la Tokio

IOC a stabilit perioada de desfășurare a concursurilor de baschet de la JO de la Tokio

Comitetul Internațional Olimpic (IOC) a anunțat perioada în care se vor desfășura competițiile de baschet în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară de la Tokio. 

Baschet 5x5

Competiția masculină va fi prima care va începe, aceasta va avea loc în perioada 25 iulie 2021 - 7 august 2021. Întrecerea feminină va dura același interval de timp, însă va începe cu o zi mai târziu, astfel, baschetul feminin va putea fi urmărit în perioada 26 iulie - 8 august.

Ambele turnee vor fi găzduite de Saitama Super Arena. 

Baschet 3x3

Debutul baschetului 3x3 în cadrul Jocurilor Olimpice va avea loc în perioada 24 - 28 iulie, atât la masculin, cât și la feminin. Întrecerile vor avea loc Aomi Urban Sports Venue.

Baschetul românesc va fi reprezentat la Tokio de naționala feminină de 3x3, după ce "Acvilele" au reușit să se claseze în primele patru echipe în clasamentul feminin până la data de 1 noiembrie. 

Reamintim faptul că Jocurile Olimpice de la Tokio 2020 au fost amânate pentru anul 2021 din cauza pandemiei de COVID-19. 

Citește și: 

*foto: facebook 3x3 România

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!