Stiri Acvile

Ionuț Drăgușin nu merge în Islanda

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.08.2013

Echipa națională de baschet masculin a României se pregătește pentru ultima deplasare din campania 2013. Tricolorii nu se pot califica mai departe după ce Bulgaria a obținut cea de-a 3-a victorie în Grupa A, scor 81-79, în Islanda.

Compatrioții noștri vor fi prezenți în Islanda, acolo unde vineri (16.08) întâlnesc prima reprezentativă a acestei țări. Ambele echipe au 1-2 la general, miza fiind un rezultat de palmares, dar și clasarea pe locul al 2-lea în grupă (care nu aduce niciun avantaj suplimentar echipei clasate pe locul al 3-lea).

De notat că lotul echipei naționale a fost afectat de un virus. Atât antrenorul Marcel Țenter cât și mare parte dintre jucători au fost supuși unor tratamente pe bază de antibiotice. Drept urmare, Ionuț Drăgușin nu va face deplasarea în Islanda pentru ultimul meci.

Drăgușin nu a fost folosit în victoria din Bulgaria din cauza aceleiași probleme medicale. El are doar 18 minute jucate în actuala campanie și nu a reușit să puncteze, având medii de 2.0 recuperări, 1.0 pase decisive și 0.5 capace cu 3.0 posesii pierdute, respectiv 3.5 faulturi comise pe meci.

Un alt absent în partida din Bulgaria a fost Cătălin Baciu. Pivotul de la U Mobitelco Cluj a avut la rândul său probleme de natură medicală. Și prezența sa pe parchet la meciul cu Islanda este pusă sub semnul întrebării.

Ar mai fi de notat faptul că Adrian Tudor a jucat în Bulgaria, când a distribuit 11 pase decisive, într-o condiție medicală dificlă. De altfel, el a avut probleme serioase de deshidratare imediat după încheierea jocului. Prezența sa în Islanda este foarte probabilă.

Rămâne însă de văzut dacă și alți jucători sunt în pericol de a rata ultimul meci din această campanie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!