Stiri Acvile

Ionuț Drăgușin se alătură lotului național începând de joi (04.07)

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.07.2013

 

Ionuț Drăgușin va intra în programul echipei naționale începând de joi (04.07). Antrenorul Marcel Țenter va avea la dispoziție un nou jucător chiar înaintea plecării în Ungaria pentru primul joc test din această vară.

Tehnicianul originar din Satu Mare este rezervat în ceea ce privește condiția fizică a unora dintre jucători și opinează că echipa națională mai are nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a fi la cote normale din punct de vedere fizic.

În momentul de față în cantonamentul echipei naționale se află următorii jucători:

- fundași - Dani Popescu, Adrian Tudor, Andrei Mandache, Silviu Lupusavei
- extreme - Brice Kabengele, Vasile Ștefan
- extreme/pivoți - Titus Nicoară, Mihai Silvășan
- pivoți - Cătălin Baciu, Laci Lazar, Ionuț Drăgușin

Luni (08.07), la Oradea va veni Andrei Căpușan. El se va prezenta la lot după încheierea tratamentului ca urmare a recidivei accidentării la genunchi.

De notat că, în cursul săptămânii următoare, tricolorii vor disputa două jocuri de verificare în compania Ungariei. Primul se va disputa pe 11 iulie, iar cel de-al doilea pe 13 iulie. Accesul publicului la primul joc nu va fi permis, însă la cel de-al doilea publicul va putea să asiste. Ambele partide se desfășoară la Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!