Stiri Acvile

Jessica Kuster a fost invitată în training camp de echipa Tulsa Shock din WNBA

Eduard Popa

Eduard Popa
28.02.2015

Jessica Kuster

Echipa din liga profesionistă nord-americană de baschet feminin (WNBA) Tulsa Shock a anunțat că Jessica Kuster, componentă a echipei CSU Alba-Iulia din LNBF, va primi oportunitatea de a participa în perioada de pregătiri cu echipa americană, concurând astfel pentru un loc în lotul final al celor de la Shock pentru sezonul viitor din WNBA. 

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a echipei. Președintele lui Tulsa Shock a spus despre Kuster că „este o marcatoare înnăscută și o jucătoare care face foarte bine faza defensivă. Așteptăm cu nerăbdare să o vedem concurând pentru un loc în lotul nostru”

De asemenea, antrenorul celor de la Tulsa Shock a avut numai cuvinte de lăuda la adresa Jessicăi Kuster: 

„Kuster este o jucătoare care poate evolua în mare viteză. Și-a demonstrat calitățile de marcatoare în colegiu și în străinătate și ne-ar putea ajuta să ne mărim procentajul de la mare distanță. Poate să apere atât jucătoare mai mici cât și adversare mai înalte, ceea ce ne poate da un avantaj asupra adversarilor. Kuster este de asemenea o jucătoare care recuperează foarte bine și are o energie care îi permite să câștige mingi pierdute de adversar. Suntem foarte încântați că o vom avea în training camp”, a declarat Fred Williams, antrenor principal la Tulsa Shock. 

În ultimul sezon Jessica Kuster a evoluat pentru CSU Alba-Iulia, înregistrând medii foarte bune de 18,3 puncte pe meci, 9,5 recuperări, 2,5 pase decisive și 1,7 intercepții. 

 

 

*sursa foto: facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!