Stiri Acvile

Jessica Kuster nu va mai evolua pentru CSU Alba Iulia

Dan Oancia

Dan Oancia
08.04.2015

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSU Alba Iulia s-au întâlnit ieri în primul meci al finalei mici din Liga Națională. Trupa de pe Mureș s-a impus la 20 de puncte diferență, 69-49, după un joc controlat cap-coadă de către baschetbalistele antrenate de Jose Araujo.

Încă de la pauză diferența era de 14 puncte în favoarea gazdelor. CSU Alba Iulia nu a putut conta pe Alexandra Uiuiu, care este accidentată, și nici pe Jessica Kuster. Potrivit site-ului ziarulunirea.ro, baschetbalista de peste ocean și-a încheiat conturile cu albaiuliencele, fiind doar pe bancă la Arad. Vineri se va întoarce în SUA, via Budapesta, unde are o ofertă din WNBA.

Antrenorul Miroslav Popov, sosit la Alba Iulia în ianuarie 2013, va continua la echipa din Cetatea Marii Uniri. În 2014, acesta a cucerit medaliile de bronz și trofeul Ligii Europei Centrale, iar în acest sezon a disputat cu CSU Alba Iulia finala Cupei României și a CEWL.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!