Stiri Acvile

Lotul național de 3X3 a început cantonamentul la Izvorani

Lotul național de 3X3 a început cantonamentul la Izvorani

Lotul feminin olimpic de baschet 3x3 al României a început de astăzi cantonamentul de pregătire la Izvorani.

Acvilele se vor antrena în următoarele 3 săptămâni într-un cadru securizat medical, cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind prevenirea pandemiei Covid-19. Astfel cele 11 persoane aflate la Complexul Olimpic "Sydney 2000",  Gabriela Mărginean, Annemarie Godri-Părău, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Florina Stănici, Anca Sipos si Alexandra Uiuiu și membri  staff-ului tehnic, Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuțescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) și Cristian Olteanu (psiholog), au efectuat zilele trecute testare individuala cu “Real Time PCR – COV-19”, având toți rezultate negative.

 

Calificată la Jocurile Olimpice, naţionala feminină de baschet 3x3 revine pe teren şi intră în joc de joi, în cantonamentul de la Izvorani. 🏀

Posted by TVRSport on Wednesday, June 3, 2020

Acvilele se vor antrena în mare parte pe terenul de baschet în aer liber, special amenajat pentru disputarea antrenamentelor în condiții optime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Referitor la reunirea lotului, președintele FRB, Horia Păun a declarat: 

În primul rând, mă bucur că toată lumea este sănatoasă și că nu sunt probleme medicale. A fost o atmosferă foarte frumoasă, cu multa voie bună și dorința de antrenament din partea fetelor. Mai ales că este prima actiune baschetbalistică de după ridicarea unor restrictii impuse în ultimele luni de pademie. Fetele abia așteaptă să înceapa programul de pregătire și vor beneficia de condiții optime, inclusiv din punct de vedere medical, baza olimpica de la Izvorani fiind securizată epidemiologic.

Păun a participat la întâmpinarea lotului olimpic de 3x3, dar nu a rămas în baza de pregătire de la Izvorani.

*foto: frbaschet.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!