Stiri Acvile

Lotul universitar. Înfrângere cu Germania

Costin Marinescu

Costin Marinescu
23.06.2013

Naționala Universitară a României a pierdut cu 57 - 66 partida amicală cu reprezentativa semilară a Germaniei.

Selecționata antrenată de Tudor Costescu a câștigat primul sfert al întâlnirii, scor 11 - 7, și s-a aflat în avantaj și la pauza mare, scor 28 - 26. Sfertul 3 s-a terminat la egalitate, 16 - 16, dar ultima perioadă de joc a fost dominată de nemți, 24 - 13, care au obținut și victoria.

România a aînceput partida cu Vlad Corpodean, Alexandru Pop, Roland Totok, Adrian Guțoaia (foto) și Bogdan Țibîrnă. Cu excepția lui Dan Ioan, Costescu a rulat toți jucătorii trecuți pe foaie, niciunul dintre ei neprimind mai mult de 23 minute.

Adrian Guțoaia a fost cel mai bun marcator al României, cu 16 puncte. Bogdan Țibîrnă a avut 9 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Vlad Negoițescu a înscris 8 puncte, Vlad Dumitrescu a avut 7 puncte și 5 recuperări, iar Roland Torok a terminat tot cu 7 puncte, dar cu 10 recuperări.

România a recuperat 47 mingi, față de 46 câte a avut Germania și a pasat decisiv la 15 dintre cele 21 de coșuri înscrise din acțiune. Un alt aspect îmbucurător îl reprezintă faptul că selecționata noastră a marcat 23 puncte pe contraatac și a primit doar 6.

În schimb, nemții au înscris 18 puncte în urma mingilor pierdute de România, și 13 puncte în urma recuperărilor ofensive.

În galeria foto a partidei găsiți statisticile complete ale României.

Cele două formații se vor întâlni și astăzi, 23 iunie, de la ora 16:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!