Stiri Acvile

Mandache, cel mai bun marcator al meciului cu Bulgaria

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.08.2013

Andrei Mandache a fost cel mai bun marcator al echipei naționale a României în victoria din Bulgaria, scor 77-74. Partida a avut loc la Varna, în cursul serii de sâmbătă (10.08).

În 27 minute de joc, Mandache a avut 8/10 la aruncările din acțiune, incluzând 5/5 la trei puncte și 2/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 23 puncte. A adăugat o pasă decisivă, o recuperare și o intercepție, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 22 la eficiență.

De notat că Mandache a avut 100% la aruncările din acțiune până în ultimeie minute ale partidei. Atunci a irosit două aruncări de două puncte, însă chiar și așa a terminat cu 80%. El a avut un număr mai mic de minute de joc, dar a terminat în calitate de cel mai bun marcator și nu a pierdut posesia mingii nici măcar o dată.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca bubu24 :

    .
    prestatie buna din partea lui Mandache

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    !!!!!!!!!!
    felicitari echipei si antrenorului..
    bravo Mandache, era si tumpul...

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    totusi statistiile
    Daca va uitati la statistici, se poate vedea partea goala a paharului care este ingrijoratoare: Bulgarii si la FG2P sila FG3p si FT au aruncat mai mult ca noi la cos. Cu o echipa care nu va rata atata ca Bulgarii, si care are procentaje mai bune, daca se ajunge atat de usor la cosul nostru va fi jale mare. La asta si numarul de faulturi mult peste adversar in conditiile in care Tenter nu prea are alternative multe pe anumite pozitii.

    cu 10 ani în urmă (11.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!