Stiri Acvile

Marcel Țenter: "Suntem capabili de o surpriză"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2013

Marcel Țenter se declară foarte optimist la startul Grupei A în campania de calificare la EuroBasket 2015. Într-o declarație acordată site-ului fibaeurope.com, antrenorul echipei naționale a României a precizat următoarele:

"Avem o grupă foarte dificilă, însă am mare încredere în grupul de jucători de la lotul național. Ne-am pregătit foarte bine până la această oră și consider că suntem capabili de o surpriză.

Adversarii din grupă sunt destul de incomozi. Bulgaria a crescut considerabil în valoare pe parcursul ultimilor ani, iar Islanda a fost și rămâne o echipă imprevizibilă."

Așa cum a precizat și pentru TotalBaschet, Țenter va miza pe toți cei 13 jucători aflați împreună în pregătiri de la sosirea lui Adrian Guțoaia și Bogdan Țibîrnă de la lotul universitar. Tehnicianul originar din Satu Mare, care a împlinit și aniversar 44 ani de viață la muncă, în cantonamentul echipei naționale, va decide lotul de 12 înaintea fiecărui meci în parte.

România primește vizita Bulgariei, pe 1 august, pentru ca în data de 7 august să întâlnească Islanda. Ambele partide vor avea loc la Constanța. Apoi, pe 10 respectiv 16 august, tricolorii întorc vizita celor două echipe.

Citiți și

Marcel Țenter vorbește despre turneul din Portugalia

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!