Stiri Acvile

Meciurile din preliminariile competițiilor continentale se vor disputa sub formă de turnee

Meciurile din preliminariile competițiilor continentale se vor disputa sub formă de turnee

Meciurile din preliminariile competițiilor continentale interțări se vor disputa sub formă de turnee. 

Conform jurnalistului Emiliano Carchia, FIBA a decis ca FIBA Eurobasket Qualifiers să se desfășoare sub forma unor turnee și nu sub forma meciurilor tur-retur, cum era programat inițial. 

Astfel, din cauza pandemiei de COVID-19, atât meciurile programate în noiembrie 2020, cât și cele programate în februarie 2021 se vor juca pe teren neutru într-un mediu securizat.

Fiecare "bulă" va fi formată din 4 sau 8 echipe (adică una sau două grupe) și va respecta protocoale sanitare impuse de FIBA. 

Reamintim faptul că naționala masculină face parte din Grupa A a FIBA Eurobasket Qualifiers, alături de Spania, Israel și Polonia, în timp ce naționala feminină a fost repartizată în Grupa D din care mai fac parte Cehia, Italia și Danemarca. 

Federația Internațională va reveni în scurt timp cu lămuriri în ceea ce privește modul de organizare al așa numitelor "bule". 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!