Stiri Acvile

Naționala de seniori continuă pregătirile pentru prima parte a campaniei de calificare la Eurobasket 2015

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.07.2013

Echipa națională de baschet masculin a României continuă pregătirile înaintea campaniei de calificare la EuroBasket 2015. Formația pregătită de către Marcel Țenter a intrat în cea de-a doua săptămână de pregătire centralizată.

La finele acestei săptămâni, tricolorii vor disputa primul joc de verificare în actuala componență. Va fi debutul, chiar dacă unul neoficial, al lui Țenter în calitate de antrenor la echipa națională. Adversar este naționala Ungariei, pe 7 iulie, la Kecskemet.

Începând de luni (01.07), lotul național a fost completat de jucători stabiliți în Oradea. Astfel, Horia Hora și Silviu Lupusavei au acceptat invitația de a se pregăti alături de echipa națională. În plus, de la începutul săptămânii la lot a venit și Adrian Tudor.

Astfel, în momentul de față sub comanda lui Țenter și a secundului Milorad Perovic se pregătesc 12 jucători. Efectivul va fi completat de către Andrei Căpușan. Apoi, mai exact în a doua jumătate a lunii iulie, lotul va fi îmbogățit cu sportivii aflați la loturile universitar, respectiv de tineret.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!