Stiri Acvile

Naționala de tineret (U20) masculin a pierdut primul meci la turneul din Ungaria

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.06.2013

Echipa națională de tineret (U20) masculin a României a pierdut primul meci al turneului de pregătire de la Kormend, Ungaria. Tricolorii au întâlnit naționala U21 a Iranului, iar rezultatul final a fost de 84-67 în favoarea asiaticilor. Scorul pe sferturi: 23-10, 23-23, 19-20, 19-14.

În cadrul acestui meci a debutat Alexandru Olah, jucător care a efectuat un singur antrenament alături de echipa pregătită de către Hristu Șapera. Pivotul originar din Timișoara a venit în țară pe 18 iunie.

Turneul din Ungaria continuă vineri și sâmbătă. Compatrioții noștri întâlnesc echipele de tineret ale Ungariei (adversar în grupa preliminară a europeanului de la Pitești) și Slovenia (echipă din primul eșalon baschetbalistic continental la U20).

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    nu-i nimic...
    Baietii au fost obositi de pe drum,au putin timp de cand sunt impreuna in pregatire,mai e si un antrenor nou,adversarii sunt cu un an mai in varsta decat ei si nu in ultimul rand ne-a batut o forta a baschetului mondial,nu fitecine...

    cu 10 ani în urmă (21.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!