Stiri Acvile

Naționala feminină de 3x3 a încheiat participarea la Jocurile Olimpice

Naționala feminină de 3x3 a încheiat participarea la Jocurile Olimpice

Naționala feminină de 3x3 a încheiat participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În ultima partidă, compatrioatele noaste au cedat în fața Franței, scor 22-12.

Acvilele au oferit o replică solidă, dar talia franțuzoaicelor și calitățile ofensive ale lui Mamignam Toure și-au spus cuvântul cu aproximativ un minut înaintea expirării celor 10 minute regulamentare.  

Ancuța Stoenescu și Sonia Ursu, cu câte 4 puncte, au fost cele mai bune marcatoare ale României. Între timp, Claudia Cuic și Gabriela Mărginean cu contribuit cu câte 2 puncte. 

Mamignam Toure a înscris jumătate din punctele Franței, 11, iar Ana-Maria Filip, baschetbalistă cu origini românești, a contribuit cu 5 puncte. 

Astfel, națională noastră încheie turneul olimpic de la Tokyo cu 1-6 la general. Victoria obținută în partida cu Mongolia le clasează pe tricolore pe locul 7 în grupă. 

Prima întrecere olimpică de 3x3 din istorie continuă în cursul zilei de astăzi, 27 iulie, cu faza sferturilor de finală. 

*foto: 3x3 România

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!