Stiri Acvile

Naționala U20 a României va participa la turneul internațional de la Kormend (Ungaria)

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.06.2013

Echipa națională de tineret (U20) masculin a României își continuă preparativele pentru participarea la Campionatul European - Divizia B de la Pitești, eveniment ce va avea loc între 11 și 21 iulie anul curent.

Formația pregătită de către Hristu Șapera se află în aceste zile la Oradea, pentru un scurt stagiu de pregătire înaintea deplasării la Kormend (Ungaria), acolo unde va participa la un turneu internațional de pregătire.

Evenimentul din Ungaria se va desfășura între 20 și 22 iunie, cu participarea echipelor naționale de tineret (U20) ale Ungariai și Sloveniei. De asemenea, la eveniment participă și reprezentativa U21 a Iranului. Astfel, în cadrul turneului din Ungaria, echipa națională de tineret a României va avea posibilitatea să-și măsoare forțele cu o altă echipă din primul eșalon baschetbalistic al Europei la această categorie de vârstă după primele două jocuri, disputate în compania Bulgariei. De asemenea, România se va duela și cu Ungaria, echipă pe care o va întâlni în grupa preliminară a turneului de la Pitești. În fine, compatrioții noștri se vor putea măsura cu reprezentanta unei țări asiatice cu unul dintre cele mai bine dezvoltate programe baschetbalistice în acea zonă a planetei.

După întoarcerea din Ungaria, lotul național U20 al României va continua pregătirile la Pitești. Aici, această echipă va susține câteva jocuri test în compania lotului universitar, condus de către Tudor Costescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!