Stiri Acvile

Naționala universitară a învins-o pe cea de tineret cu 94-64

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.06.2013

Echipa națională universitară a învins-o pe cea de tineret (U20), scor 94-64, în primul meci test pe care cele două reprezentative le au programate la Pitești. Partida a avut loc în cursul după-amiezei de sâmbătă (29.06).

Formația pregătită de către Tudor Costescu s-a desprins la 24-15 în primul act. Echipa de tineret, condusă de Hristu Șapera, a echilibrat pe parcursul secvenței a doua, iar la jumătatea meciului tabela de marcaj indica scorul de 43-36. În repriza a doua s-a consemnat desprinderea decisivă a 'universitarilor. După 30 minute de joc scorul era de 72-56, pentru ca în secvența decisivă să se consemneze un parțial de 22-8.

Hristu Șapera a început meciul în formula Horia Cristiean, Andrei Damian, Georgian Păun, Mario Lazăr și Alex Olah. În schimb, Tudor Costescu a început în formula Alex Pop, Vlad Corpodean, Adrian Guțoaia, Rolland Torok și Bogdan Țibîrnă.

Programul de statistică s-a defectat în timpul desfășurării meciului, astfel încât vă prezentăm doar foaia de joc.

Duminică (30.06), cele două echipe se întâlnesc din nou.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!