Stiri Acvile

Pop și Bigica, prestații solide pentru Gernika și Marquette

Andrei Militaru

Andrei Militaru
23.12.2014

Cristina Bigica și Claudia Pop își continuă evoluțiile bune la echipele lor. Cele două jucătoare românce au avut prestații apreciate în America și Spania, pentru Marquette University, respectiv Gernika.

Bigica a contribuit din plin la victoria pe care a obținut-o echipa sa în deplasare cu Western Illinois, scor 65-57. Românca a reușit 16 puncte (5/6 de 2 puncte, 5/6 de la linia de libere), 3 recuperări și 2 pase decisive, jucând în total pentru formația americană 28 de minute. “Bigica a terminat sezonul cu 16 puncte, dintre care 7 au venit într-un interval de doar un minut și 16 secunde”, a scris site-ul oficial al lui Marquette.

Și Claudia Pop a pus umărul la succesul formației sale, pe teren propriu, contra lui Mann Filter, în campionatul Spaniei. Românca a reușit 13 puncte (4/10 de 2 puncte, 1/2 de 3 puncte, 2/2 de la linia de libere), fiind a treia cea mai bună marcatoare a ibericelor. Ea se mai poate lăuda cu 3 recuperări și 3 pase decisive, jucând în total 25 de minute pentru Gernika. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!