Stiri Acvile

Programul jocurilor echipei naționale de seniori

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.06.2013

Echipa națională de baschet masculin a României și-a definitivat programul jocurilor de pregătire înaintea debutului în preliminariile pentru EuroBasket 2015. Formația pregătită de către Marcel Țenter va juca patru meciuri de verificare în compania a trei adversari diferiți.

Astfel, tricolorii se vor duela de două ori cu Ungaria, pentru ca apoi să participe la un turneu în Portugalia, unde se vor confrunta cu echipa gazdă, respectiv cu Belarus. Programul jocurilor de verificare este următorul:

- 7 iulie, Kecskemet, Ungaria vs România
- 11 iulie, Oradea, România vs Ungaria
- 19 iulie, Vila Real, România vs Belarus
- 20 iulie, Vila Real, Portugalia vs România

După încheierea turneului din Portugalia tricolorii vor reveni în țară urmând să finalizeze pregătirile în vederea abordării campaniei de calificare la EuroBasket 2015. Programul jocurilor oficiale pentru echipa națională a României este următorul:

- 1 august, Constanța, România vs Bulgaria
- 7 august, Constanța, România vs Islanda
- 10 august, Varna, Bulgaria vs România
- 16 august, Reykjavik, Islanda vs România

Câștigătoarea grupei se califică mai departe. Semifinalele campaniei de calificare sunt programate pentru 22 și 25 august, iar finala se dispută tot în dublă manșă, pe 29 august și 1 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!